Micro Input Module
 • Micro Input Module
 • Micro Input Module

Micro Input Module

2500,00 kr
(Ink. 25% moms)
Artikel nr: RLPBMICIN01

Micro Input Module från Racelogic är ett spännande tillbehör för att få utdata från ditt fordon i dina log-filer för analys och förbättring. Nu kan du finslipa analysen med att se vilket varvtal du ligger på när du kommer in i en kurva, hur varvtalet ökar eller minskar och när du trampar till på gaspedalen på väg ut ur kurvan. Eller varför inte kontrollera hur din inbromsning är. Trycker du på bromspedalen för snabbt, hårt, löst eller hur är det egentligen. Med olika sensorer att koppla till kan du logga precis allt du vill om hur din bil och du som förare fungerar.

Med denna lilla dosa kan du verkligen få ut mer av din körning.

Framtagen för att tillhandahålla ett enkelt och användbart sätt att få tillgång till fordonsdata som till exempel varvtal, gasläge eller bromskraft och synkronisera det med GPS-data ifrån din Racelogic datalogger.

Ingångar

 • Analoga ingångar (AN1-AN4)
  4 analoga ingångar finns som mäter 0-14.5 volt DC.
 • Varvtalsingång (RPM)
  Varvtalsingången kopplas till lågspänningssidan på tändspolen för att mäta varvtalsfrekvensen. Ingången kan hantera spänningsspikar på mer än +/-200V och 666Hz. Ingången är en digital frekvens ingång som även kan användas till digitala signaler som 5V TTL och 0-12V digitala pulser.

Utgångar

 • RS232
  Driftbox och Performancebox använder RS232 utgången.
 • CAN Utgång
  Alla signaler går via CAN-utgången när Micro Input Module är kopplad till en VBOX typ Video VBOX Lite och Video VBOX Pro. Observera att detta endast är en CAN-utgång. Det går inte att koppla in fordonets CAN-koppling I denna.

Kontakta oss

Mindation AB
Stockholm

 

Vill du hellre besöka oss?

Besöksadress:

Vi finns i Stockolm

Då vi inte är en butik med öppettider, kontakta oss först.
Då kommer vi överens om en bra tid att ses.
 
© 2018 Jtwoite. All Rights Reserved. Designed By PCMShaper
Vi använder kakor/cookies på vår sida

Vi använder kakor på denna site för att ge dig den bästa upplevelsen.