mindation

 • Full Screen
 • Wide Screen
 • Narrow Screen
 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size

Klicka här för att se vad som händer i Los Vikingos värld av fantastiska äventyr

 • Liten smidig laptimer och datalogger. Passar MC, bil, båt och en massa andra fordon
 • Mer funktioner och kapacitet. Den perfekta videologgern för den krävande föraren
 • Skapa roliga och lärorika filmer av din körning. Komplet med loggad data.
 • MEd em display till din Video VBOX har du full kontroll på både VBOXen och körningen
 • BT-Q1000eX, enkel smidig laptimer/logger
 • Det enkla och smidiga sättet att logga, analysera och skapa filmer över din framfart på banan.
 • Videobox som passar perfekt för vatten, Båt, skoter, formel båt eller bara en öppen bil. Video VBOX Water är vad du behöver
 • GPS-puck för din mobiltelefon
 • Med en Performancebox som datalogger och laptimer har du allt du behöver för att bli en snabbare och bättre förare
 • Få extern data från ditt fordon in in din analys och film. Se vilken växel eller varvtal du har runt banan.

Har du senaste versionen av program och firmware. Kolla här!

Video och Dataloggers

Vilket videosystem och datalogger passar för mina behov? Det är alltid svårt att veta vilken utrustning som passar bäst. Nedan ser du en översikt över vad vi har i videoväg. Har du fortfarande frågor är du välkommen att höra av dig till oss. Klicka på 'Kontakta oss' uppe i menyn så hör vi av oss så snabbt vi kan.

Video VBOX HD2

Video VBOX HD2

Nu är den släppt. Den senaste, och framför allt en av de bästa, data- och videologgers på marknaden av Racelogic Video VBOX HD2. Föregångarna Video VBOX Lite och HD används i hela världen och har hjälpt tusentals förare och team att köra säkrare, bättre och snabbare oavsett vilken typ av motorsport.

Men nu kommer Video VBOX HD2 med den senaste tekniken, funktioner och analysmöjligheter som gör det ännu enklare att få loggning och video på en professionell nivå.

Läs mer...

Video VBOX Lite

Video VBOX Lite med OLED-display

Video VBOX Lite bygger på samma princip som Racelogics professionela Video VBOX Pro. 2 kameror, grafikgenerator och en 10Hz GPS-motor som gör att du kan spela in fantastiska och lärorika filmer från dina banmöten och tävlingar. Möjlighet att koppla in sig på bilens CAN-buss, 4 CAN-kanaler som standard men uppgraderbar till 8 stycken, gör att du även kan visa data från bilen. Med den lilla OLED-displayn kan du få all data du vill under körning, (obs tillval).

Läs mer...

Roadhawk HD

Roadhawk HD

Filma utan att du behöver tänka på det? Eller hur många gånger har man inte önskat att kameran var igång för just den perfekta Youtube filmen som du vill lägga ut. Alla har väl tittat på dessa otaliga filmer om vårdslös körning som finns. Nu kan du fånga alla ögonblick du är ute på vägarna.

Läs mer...

Bullet HD2

dogcam Bullet HD2 Full HD kamera

Nu finns det en full HD-bullet kamera med en fantastisk kvalité och ett riktigt bra pris. Massvis med fästmöjligheter och tillbehör gör denna kamera perfekt för att få bra och ovanliga vinklar på dina filmer. Full 1080 HD ger en riktigt hög upplösning och med det inbyggda batteriet kan du filma länge. Dessutom finns det ett smart tillbehör som gör att du kan koppla bilens ström till kameran, antingen via tändning eller en separat brytare. Allt startas automatiskt och du behöver inte tänka på något. Ännu bättre när du har många HD2 inkopplade och alla startar samtidigt.

Läs mer...

Video VBOX Waterproof

Video VBOX Waterproof

Video VBOX Waterproof har utgått or sortimentet.

Vid behov av reservdelar kontakta oss så ska vi nog kunna ordna det mersta.

Video VBOX Pro

Video VBOX Pro med 4 kameror

Video VBOX Pro från Racelogic kombinerar en kraftfull 10Hz eller 20Hz GPS datalogger, en högkvalitets videoinspelningsenhet utan några rörliga delar samt ett grafiskt överlägg med information från både den interna GPS-loggern samt CAN-bussen i bilen. Denna typ av system har kostat mångdubbelt mer men nu har Racelogic ännu en gång visat vad de kan åstadkomma med sin teknik. Denna professionella produkt  finns att få i ett antal olika utförande.

Läs mer...
Du är här: Video & Dataloggers