mindation

 • Full Screen
 • Wide Screen
 • Narrow Screen
 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size

Klicka här för att se vad som händer i Los Vikingos värld av fantastiska äventyr

 • BT-Q1000eX, enkel smidig laptimer/logger
 • GPS-puck för din mobiltelefon
 • Mer funktioner och kapacitet. Den perfekta videologgern för den krävande föraren
 • Skapa roliga och lärorika filmer av din körning. Komplet med loggad data.
 • Med en Performancebox som datalogger och laptimer har du allt du behöver för att bli en snabbare och bättre förare
 • Det enkla och smidiga sättet att logga, analysera och skapa filmer över din framfart på banan.
 • Få extern data från ditt fordon in in din analys och film. Se vilken växel eller varvtal du har runt banan.
 • Liten smidig laptimer och datalogger. Passar MC, bil, båt och en massa andra fordon
 • MEd em display till din Video VBOX har du full kontroll på både VBOXen och körningen
 • Videobox som passar perfekt för vatten, Båt, skoter, formel båt eller bara en öppen bil. Video VBOX Water är vad du behöver

Har du senaste versionen av program och firmware. Kolla här!

Laptimers och Dataloggers

Vilken datalogger passar för mina behov? Det är alltid svårt att veta vilken utrustning som passar bäst. Nedan ser du en översikt över de laptimers och dataloggers vi har. Har du fortfarande frågor är du välkommen att höra av dig till oss. Klicka på 'Kontakta oss' uppe i menyn så hör vi av oss så snabbt vi kan.

VBOX Laptimer

VBOX Laptimer

Den senaste produkten från Racelogic är VBOX Laptimer. Som namnet antyder så är det en laptimer, men den är också en kraftfull datalogger på 10Hz. Som övriga Racelogics produkter så loggas all data på ett SD-kort för vidare analys i datorn med Racelogics analysprogram Circuit Tools.

Men med dig på din körning har du allt du behöver, i ett litet smidigt format, för att få fullständig överblick av hur du ligger till jämfört med ditt bästa varv, din snabbaste splittid eller din hastighet i kurvan. Allt beroende på vad du vill visa i skärmen under körning. Och givetvis finns Racelogics Predictive Laptiming med i denna smidiga laptimer och datalogger.

Läs mer...

VBOX Sport

VBOX Sport med Iphone

Den senaste produkten från Racelogic är en vattentät batteridriven liten 20 Hz GPS-logger som kan paras ihop med iPhone™, iPod Touch™, eller iPad™ via Bluetooth. Som övriga Racelogics produkter så loggas all data på ett SD-kort för vidare analys i datorn med Racelogics analysprogram Circuit Tools. Samtidigt kan du med olika appar se dina varvtider och annan data i realtid under körning. VBOX Sport fungerar med den populära appen Harrys Laptimer samt många andra. Racelogic har även tagit fram egna appar att använda tillsammans med VBOX Sport. 

 

 

Läs mer...

Performancebox

Performancebox som datalogger

Performancebox kombinerar fem uppgifter i en smidig låda. Traditionella G-mätare och accelerationsmätare har funnits på marknaden under lång tid men i kombination med en av marknadens snabbaste GPS har en helt ny produktkategori uppkommit.

Läs nedan om allt som en Performancebox kan göra för din körning.

 

 

 

Läs mer...

LT-6000S GLONASS

LT-6000S laptimerLT-6000S GLONASS är den senaste modellen av QStarz laptimer. En liten smidig laptimer med skarp färgskärm för bästa synbarhet. LT-6000S har en 10Hz GPS-motor och GLONASS med automatisk start och automatisk uppdatering av firmware och banor. Den kan spela in varvtider, hastighet, position och acceleration, etc, och passar många typer av racing såsom dragracing, banracing, rally, backtävling och prestanda tester. Finns även med fäste till motorcykel.

 

Stor 2,4" färgskärm för att visa och jämföra loggad data exakt och tydligt. Ytterligare en stor fördel med QStarz laptimer LT-6000S är att den fungerar med hjälp av det inbyggda batteriet. Inga kablar behövs.

Läs mer...

BT-Q1000eX

Qstarz BT-Q1000eXBT-Q1000eX är en liten kompakt GPS Datalogger/laptimer med 10Hz loggning. Det innebär loggning 10 gånger i sekunden och ger ett riktigt bra underlag för att analysera din körning i det medföljande programmet QRacing.

Läs mer...

BT-Q818XT - 10Hz GPS puck perfekt för varvtider på mobiltelefoner

Qstarz BT-Q818XT

BT-Q818XT är den nya förbättrade GPS-pucken från QStarz. med 10Hz uppdatering får du dina varvtider och analyser över din körning mer noggrant än tidigare. Perfekt om du vill använda din mobiltelefon med en applikation som Racechrono, Trackmaster, Harry's Laptimer, Porsche Track Precision eller någon annan app.

Läs mer...
Du är här: Laptimers & Dataloggers